Implicare

Sărbătoarea Speranței

Voluntar


E o bucurie pentru slujitorii lui Dumnezeu atunci când văd că inima cuiva dorește să fie alipită de cea a lui Isus Hristos. Festivalul Speranței este o producție de dimensiuni mari, iar pentru a lucra în mod corespunzător are nevoie de resurse umane dedicate. Scopul principal al evenimentului este să devină o lucrare prin care Împărăția lui Dumnezeu să fie lărgită. Vă așteptăm cu drag în echipa noastră de voluntari, într-unul din departamentele spre care vă conduce inima:

Persoana de Contact
Gelu Crainic
0749 643 051
gelu.crainic@yahoo.com

Pentru a face parte din echipa de voluntari completează acest formular

Departamentul Rugăciune


Avem nevoie de Dumnezeu în deciziile dificile pe care trebuie să le luăm zi de zi, mai ales atunci când vine vorba despre cei dragi. El, creatorul întregului Univers, ne-a făcut privilegiul de a intra în dialog cu noi, cu toate că oamenii îi greșesc necontenit. Pacea, iertarea, împlinirea unor dorințe sfinte se pot naște acum în viața ta. Națiuni întregi, împărații, cei lipsiți deopotrivă și-au plecat genunchiul și inima la picioarele tronului său de milă și de slavă, iar Dumnezeu oferă mereu răspuns. Îndrăznește să stărui în rugăciune pentru salvarea ta și a aproapele tău, roagă-te acolo unde ești, în biserica ta, alături de prietenii tăi, roagă-te cu credință, cu mulțumire și cu Speranță.

Persoana de Contact
D. Gruian
0748 124 335
dgruian@gmail.com

Group booking


Avem cu toții o responsabilitate pentru mântuirea celor din jurul nostru și pentru alimentarea credinței lor. Festivalul Speranței vă încurajează să preluați inițiativa și să aduceți cât mai mulți prieteni cu dumneavoastră la evenimentul care va avea loc în 21 și 22 octombrie 2017, la Cluj-Napoca. Pentru ca aceștia, înconjurați de cei cunoscuți, să se bucure cât mai mult de mesajul Salvării prin Isus Hristos, care va fi predicat de Will Graham, pentru o experiență muzicală extraordinară și pentru a ajuta la o mai bună organizare e evenimentului, vă rugăm să completați cererile pentru fiecare zi în care doriți să asigurați transportul spre eveniment. Acesta este pus la dispoziție pentru înregistrare directă și în varianta PDF, pentru descărcare și înregistrare via e-mail.

Anexa 7 - Cerere rezervare locuri - PDF
Anexa 11 - Cerere decontare transport - PDF
Anexa 4 - Etape Group booking - PDF
Anexa 12 - Decont transport participanti - PDF

Persoana de Contact
Samuel Olteanu
0761 907 356
samuelflorin.olteanu@gmail.com

Consiliere


Departamentul a fost organizat pentru a încuraja și echipa creștini din jurul Lumii să împărtășească în mod eficient Evanghelia și să facă noi discipoli. Consilierea și instruirea spirituală în cadrul Sărbătorii Speranței înseamnă o asumare deplină a mandatului transmis nouă de Isus Hristos, acela de a trimite la rândul nostru pe alții în numele Tatălui să mărturisească despre trăirea în lumina Feței Lui. Bogate în instruire și interactivitate, cursurile de viață creștină și mărturie, angajament și studiu, au fost dezvoltate având ca sursă de inspirație vieți impregnate de misiunea dedicată ucenicizării.

Persoana de Contact
Ion Vintu
0768 705 550
ionvintu@yahoo.com

Vino cu un prieten - Mișcarea Andrei


De îndată de L-a întâlnit pe Isus, Andrei a dus Vestea cea Bună și altora: Apoi Andrei l-a găsit pe fratele său Simon și l-a adus la Isus (Ioan 1:41-42) Împărăția Cerurilor este tot mai aproape, iar mandatul pe care l-am primit de la Isus Hristos a fost să facem cunoscut mesajul Evangheliei care ne îndreaptă pașii în această direcție. Te invităm să te rogi zilnic ca Dumnezeu să-ți aducă în cale o persoană căreia să-i vorbești despre frumusețea legilor Lui. Cel mai la îndemână este să începi cu cei dragi ține. Scrie o listă cu numele persoanelor pe care le cunoști și care au nevoie de Isus, pentru care să te rogi în mod regulat, pentru că Dumnezeu schimbă oamenii prin rugăciune. Jertfește din timpul tău pentru a le împărtăși dragostea lui Hristos și invită personal cât mai multe persoane la Sărbătoarea Speranței. Nu uita, tot ce începi, trebuie să duci la bun sfârșit. O dată sămânța Adevărului sădită, aceasta are nevoie de încurajare și de cercetare pentru ca să rodească.

Cor


Eşti tânăr, îţi place muzica şi ai dori să fii folositor lui Dumnezeu la Sărbătoarea Speranţei? Înscrie-te în Corul Hope For Generation (HFG). Ne aşteptăm că la acest eveniment să se unească într-un singur cor cel puţin 1000 de tineri din cât mai multe localităţi din ţară sau diaspora. Să facem împreună ca în Cluj să fie cunoscută gloria lui Dumnezeu prin muzica pe care o vom închina LUI. Te aşteptăm şi pe tine să răspunzi chemării lui Dumnezeu şi să fii o voce care contează în corul HFG.
Mai jos găseşti condiţiile de participare şi detalii pentru înscriere:

 • Cine poate să cânte în corul HFG?
 • - orice tânăr căruia îi place muzica, cântă sau a cântat într-un cor sau grup muzical şi a cărui competenţă este confirmată de liderul care îl însoţeşte.
  - orice tânăr care înţelege şi îşi asumă responsabilitatea pregătirii personale (muzicală, spirituală).

 • Cum mă înscriu?
 • - în primul rând trebuie să reţii că eşti aşteptat să te implici la cor împreună cu un grup (corul sau grupul în care cânţi).
  - ca să cânţi în corul HFG este nevoie să completezi un formular cu toate cerinţele necesare.
  - ne rugăm pentru tine şi ne bucurăm că ai înţeles chemarea lui Dumnezeu să te implici în cor. Va fi o experienţă care merită efortul!

 • Vreau detalii ..
 • - pe lângă informaţiile disponibile acum, te asigurăm că în cel mai scurt timp, pe măsură ce detaliile vor fi stabilite, le vom comunica imediat. Deoarece dinamica organizării este destul de complexă nu vom putea avea de la început toate detaliile. Înscrie-te însă cu inima bună şi detaliile necesare vor veni.

Corul HFG (Hope for Generation)

Persoane de Contact
Daniel Ciotlaus
0754037621
cor@hopecelebration.ro
Liviu Botea
0747258604
cor@hopecelebration.ro
Ovidiu Lup
0740346814
cor@hopecelebration.ro

Corul HFC (Hope for Children)

Persoana de Contact
Ruben Muresan
0754 039703
cor@hopecelebration.ro

Financiar


Atunci când Biblia face referire la unitatea și dragostea credincioșilor, mărturia cu putere a apostolilor este legată de un model de organizare a lucrărilor din biserica primară, unde erau făcute jertfe materiale pentru acoperirea nevoilor. Pentru buna funcționare a departamentelor implicate în Sărbătoarea Speranței și pentru acoperirea costurilor legate de activitățile festivalului, vă îndemnăm să ne susțineți financiar prin donații și sponsorizări. Modalitatea în care puteți contribui la succesul evenimentului:

Cont/IBAN
RO62BTRLRONCRT0381778901 - RON
RO12BTRLEURCRT0381778901 - EUR
RO16BTRLUSDCRT0381778901 - USD

Avem rugămintea ca atunci când efectuați transferul să menționați că este vorba despre o donație.

Vă încurajăm să sponsorizați Asociația Festivalul Speranței. Firmele vor putea astfel să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Sumele aferente acestor cheltuieli care nu sunt scăzute din impozitul pe profit în anul în care au fost suportate, pot fi reportate în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se efectuează în ordinea înregistrării acestora (cronologic), în aceleași condiţii, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit (trimestrial/anual). Pentru a încheia contracte de sponsorizare, vă rugăm să ne contactați.

Telefon: +40 364 431 150
E-mail: info@hopecelebration.ro